| Молитвы |
| yuliya301078 | Дата: Сб, 11.04.2009, 08:14 | Сообщение # 1 |
Прописана здесь
Награды: 18
Статус: Offline
загрузка наград ...
| "Молитва Преподобному Роману Чудотворцу", который молитвой разрешал от бесплодия Удивляясь подвигам твоим, Роман Преподобный, молим тебя, услышь нас, призывающих тебя. В малой келии затворившись до кончины своей, там ты пребыл, скудно питаясь и не имея огня, во власянице, нося тяжелые вериги. Благодати божественной сподобившись, многих людей недуги ты уврачевал, святой Роман, и многих жен молитвою своею от бесплодия разрешил. Поэтому и теперь молим, внемли с благоговением и усердием припадающим к тебе и молящимся тебе женам неплодным; умоли Господа Бога, да всемощною силою Своею разрешит Он бесплодие их и чад им дарует, потому что благ и человеколюбив Бог наш, свыше призирающий на нас и исполняющий прощения наши. Аминь. «О зачатии и даровании детей» Услышь нас, рабов Божиих (имя мужа) и (имя жены), Услышь, Милосердный и Всемогущий Боже, Да молением нашим ниспослана будет благодать Твоя. Будь милостив, Господи, к молитве нашей, Вспомни закон твой об умножении рода человеческого И будь милостивым покровителем в безгрешном зачатии, Да Твоею помощью сохраниться тобою же установленное. Ты властною силою Твоею из ничего все сотворил И положил начало всего в мире существующего- Сотворил и человека по образу своему. Призри, Милосердный, на рабов своих сих, Союзом супружеским соединенных И умоляющих о Твоей помощи, Да будет на них милость твоя, Да будут они плодовиты И да увидят они сыны сынов своих Даже до третьего и четвертого рода, И до желаемой старости доживут, И войдут в Царство Небесное Через Господа нашего Иисуса Христа, Которому всякая слава, честь и поклонение Подобает со Святым Духом во веки. Аминь!
|
| |
| | |
| Glavk | Дата: Сб, 11.04.2009, 21:37 | Сообщение # 2 |
Решила тут поселиться
Награды: 25
загрузка наград ...
| Праведным богоотцам Иоакиму и Анне Тропарь, глас 1-й: Иже в законней благодати праведни бывше, Младенца Богоданного породиша нам, Иоаким и Анна. Темже днесь светло торжествует, весело празднующи Божественная Церковь, честную вашу память, славящи Бога, воздвигшаго рог спасения нам в дому Давидове. Кондак, глас 2-й: Радуется ныне Анна. Неплодства разрешившися соуз, и питает Пречистую, созывающи вся воспети Даровавшаго от чрева ея человеком, Едину Матерь и Неискусомужную. Молитва: О, приснославнии Христовы праведницы, святии богоотцы Иоакиме и Анно, предстоящии Небесному Престолу Великого Царя и велие дерзновение к Нему имущии, яко от Преблагословенныя Дщере вашея, Пречистыя Богородицы и Приснодевы Марии, воплотитися изволившему! К вам, яко многомощным предстателем и усердным о нас молитвенником, прибегаем мы, грешнии и недостойнии. Молите благость Его, яко да отвратит от нас гнев Свой, по делом нашим праведно на ны движимый, и да безчисленная прегрешения наша презрев, обратит нас на путь покаяния, и на стези заповедей Своих да утвердит нас. Также молитвами вашими в мире жизнь нашу сохраните, и во всех благих благое поспешение испросите, вся к животу и благочестию потребная нам от Бога дарующи, от всяких напастей и бед и внезапные смерти предстательством вашим нас избавляюще, и от всех враг видимых и невидимых защищающе, яко да тихое и безмолвное житие поживем во всяком благочестии и чистоте, и такое в мире временное сие житие прешедше, в вечный достигнем покой, идеже вашим святым умолением да сподобимся Небеснаго Царствия Христа Бога нашего, Емуже, со Отцем и Пресвятым Духом, подобает всякая слава, честь и поклонение во веки веков. Аминь. Святому пророку Захарии и Елисавете Тропарь: Священства одеждою обложен, премудре, по Закону Божию всесожжения приятна священнолепно приносил еси, Захарие, и был еси светильник и зритель тайных, знамения в тебе благодати нося явственно, всемудре. И мечем убиен был в храме Божии, Христов пророче, с Предтечею моли спастися душам нашим. Иной тропарь: Праведных Твоих Захарии и Елисаветы, Господи, память празднующе, теми молим Тя: спаси души наша. Кондак: Пророк днесь и священник Вышняго, Захария предложи, Предтечев родитель, трапезу своея памяти, верныя питая, питие бо правды всем растворив, сего ради скончавается, яко Божественный таинник Божия благодати. Молитва: О святии угодницы Божии, пророче Захарие и праведная Елисавето! Подвигом добрым подвизавшеся на земли, восприяли есте на небесех венец правды, егоже уготовал есть Господь всем любящим Его. Темже взирающе на святый ваш образ, радуемся о преславнем скончании жительства вашего и чтим святую память вашу. Вы же, предстоя Престолу Божию, приимите моления наша и ко Всемилостивому Богу принесите, о еже простити нам всякое прегрешение и помощи нам стати противу кознем диавольским, да избавльшеся от скорбей, болезней, бед и напастей и всякаго зла, благочестно и праведно поживем в нынешнем веце и сподобимся предстательством вашим, аще и недостойни есмы, видети благая на земли живых, славяще Единаго во святых Своих славимаго Бога, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и во веки веков. Аминь.
Мой сайт "Женский стиль" - http://feminastyle.ru 
|
| |
| | |
| Glavk | Дата: Сб, 11.04.2009, 21:39 | Сообщение # 3 |
Решила тут поселиться
загрузка наград ...
| При женском недомогании Преподобному Давиду Гареджийскому Тропарь, глас 8-й: В тебе, отче, известно спасеся еже по образу: приим бо Крест последовал еси Христу, и дея учил еси презирати убо плоть, преходит бо, прилежати же о души, вещи безсмертней. Темже и со ангелы срадуется, преподобне Давиде, дух твой. Кондак (из акафиста): О, великий богоугодниче и чудотворче, блаженнейший авва Давиде Гареджели! Гора еси ты небесная, и сем мы, долу преклоненные и удаленные от тебе грехми нашими, но душею и сердцем прилепленные тебе, возсылаем со дерзновением сие малое хвалебное пение. Приими воздыхания наша и умоли, милосерде, всех Творца помиловати и спасти ны от огня геенскаго и прещения по грехам нам достойнаго, наипаче же по велицей милости Его наследовати Царствия Небеснаго, идеже выну благодаряще воспевати: Аллилуиа. Молитва: О, всесветле, богохвальне авва Давиде, святче Божий! Ты силою благаго Законоположителя явился еси нам, кознями лукавого связанным и обуреваемым, яко наставник в покаянии и помощник в молитве. Того ради дано тебе много даров благодати и чудотворения, разрешения грехов наших и прегрешений оставление, болезней исцеление и диавольских наветов отгнание. Темже твоею отеческою милостию в богоцарственном разумении, многотрудными молитвами и моленьми твоими, наипаче же непрестанным твоим заступлением о нас, да возставит Господь Бог ны, во грех впадшия, силою Своею непобедимою на всякаго видимаго и невидимаго врага, дабы благодаряще совершая святую память твою, желанием возжелали мы покланятися Превечному Богу в Троице Единому, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
|
| |
| | |
| Glavk | Дата: Сб, 11.04.2009, 21:46 | Сообщение # 4 |
Решила тут поселиться
загрузка наград ...
| Молитвы перед иконами Богородицы Перед иконою "Живоносный источник" (В пятницу после Пасхи) О Пресвятая Госпоже Владычице Богородице! Вышши еси всех aнгел и aрхангел, и всея твари честнейши: помощнице еси обидимых, ненадеющихся надеяние, убогих заступнице, печальных утешение, алчущих кормительница, нагих одеяние, больных исцеление, грешных спасение, христиан всех поможение и заступление. О Всемилостивая Госпоже, Дево Богородице Владычице! Милостию Твоею спаси и помилуй православный народ наш, Великаго Господина и Отца нашего Святейшаго Патриарха Алексия, преосвященныя митрополиты, архиепископы и епископы, и весь священнический и иноческий чин, власти и воинство и вся православныя xристианы ризою Твоею честною защити; и умоли, Госпоже, из Тебе без семене воплотившагося Христа Бога нашего, да препояшет нас силою Своею свыше на невидимыя и видимыя враги наша. О Всемилостивая Госпоже Владычице Богородице! Воздвигни нас из глубины греховныя, и избави нас от глада, губительства, от труса и потопа, от огня и меча, от нахождения иноплеменных и междоусобныя брани, и от напрасныя смерти, и от нападения вражия, и от тлетворных ветр, и от смертоносныя язвы, и от всякаго зла. Подаждь, Госпоже, мир и здравие рабом Твоим, всем православным христианом, и просвети им ум и очи сердечныя, еже ко спасению, и сподоби ны, грешныя рабы Твоя, Царствия Сына Твоего, Христа Бога нашего, яко держава Его благословенна и препрославленна, со Безначальным Его Отцем и с Пресвятым и Благим и Животворящим Его Духом, ныне и присно и во веки веков. Перед иконой "Нечаянная Радость" (9/22 декабря и 1/14 мая) Тропарь, глас 4-й: Днесь вернии людие духовно торжествуем, прославляюще Заступницу усердную рода христианскаго и притекающе к Пречистому Ея образу, взываем сице: о, Премилостивая Владычице Богородице, подаждь нам нечаянную радость, обремененным грехи и скорбьми многими, и избави нас от всякаго зла, молящи Сына Твоего, Христа Бога нашего, спасти души наша. Кондак, глас 6-й: Не имамы иныя помощи, не имамы иныя надежды, разве Тебе, Владычице, Ты нам помози, на Тебя надеемся и Тобою хвалимся, Твои бо есмы рабы, да не постыдимся. Молитва: О, Пресвятая Дево, Всеблагаго Сына Мати Всеблагая, града сего Покровительнице, всех сущих во гресех, скорбех, бедах и болезнех верная Предстательнице и Заступнице! Приими молебное пение сие от нас, недостойных рабов Твоих, Тебе возносимое: и якоже древле грешника, на всяк день многажды пред честною иконою Твоею молившагося, не презрела еси, но нечаянную радость покаяния даровала еси, и усердным к Сыну Твоему ходатайством Сего ко прощению грешника преклонила еси тако и ныне не презри моления нас, недостойных раб Твоих, но умоли Сына Твоего и Бога нашего, да и всем нам, с верою и умилением пред цельбоносным образом Твоим покланяющимся, по коегождо потребе нечаянную радость дарует: да вси на небеси и на земли ведят Тя, яко твердую и непостыдную Предстательницу рода христианского, и сие ведуще, славят Тя и Тобою Сына Твоего со Безначальным Его Отцем и Единосущным Его Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
|
| |
| | |
| Glavk | Дата: Сб, 11.04.2009, 21:46 | Сообщение # 5 |
Решила тут поселиться
загрузка наград ...
| Перед иконой Иверскою (13 / 26 Октября, 12 / 25 Февраля ) Тропарь, глас 1-й: От святые иконы Твоея, о Владычи¬це Богородице, исцеления и цельбы подаются обильно, с верою и любовию приходящим к ней: тако и мою немощь посети, и душу мою помилуй, Благая, и тело исцели благодатию Твоею, Пречистая. Кондак, глас 8-й: Аше и в море ввержена бысть икона Твоя, Богородице, от вдовицы не могущия спасти ея от врагов: но явилася Хранительница Афона, и Вратарница обители Иверския, врагов устрашающая, и в православной Российстей стране, чтущих Тя от всех бед и напастей избавляющая. Величание: Величаем Тя, Пресвятая Дево, Богоизбранная Отроковице, и чтим образ Твой святый, имже точиши исцеления всем с верою притекающим. Молитва: О Пресвятая Дево, Мати Христа Бога нашего, Царице Небесе и земли! Вонми многоболезненному воздыханию душ наших, призри с высоты святыя Твоея на нас, с верою и любовию покланяющихся пречистому (и чудотворному) образу Твоему. Се бо, грехми погружаемии и скорбьми обуреваемии, взирающе на Твой образ, яко живей Тебе сущей с нами, приносим смиренная моления наша. Не имамы бо иныя помощи, ни инаго предстательства, ни утешения, токмо Тебе, о Мати всех скорбящих и обремененных! Помози нам немощным, утоли скорби наша, настави на путь правый нас заблуждающих, уврачуй болезненнаясердца наша и спаси безнадежных, даруй нам прочее время жития нашего в мире и покаянии проводити, подаждь христианскую кончину и на Страшнем Суде Сына Твоего явися нам милосердая предстательница, да всегда поем, величаем и славим Тя, яко благую Заступницу рода христианскаго, со всеми угодившими Богу, во веки веков.
|
| |
| | |
| yuliya301078 | Дата: Вс, 12.04.2009, 07:56 | Сообщение # 6 |
Прописана здесь
загрузка наград ...
| Молитва Святой блаженной Матроне «О блаженная подвижнице Христова, мати наша Матроно! Припадаем ныне и прибегаем к твоему предстательству, и смиренно просим тя: многая скорби и болезни в жизни своей претерпевшая, призри и на наша скорби и болезни, крепость бо наша оскуде в нас, не можем ни подвиги творити, ни молитися усердно. Воздохни за ны ко Господу и умоли Его, да помилует нас и исцелит наша болезни неисцельныя, жизнь нашу да сохранит в мире и тишине, и за молитвы твоя и теплая ходатайства соберет нас во Царствии Своем со всеми святыми славити Бога во веки веков. Аминь».
|
| |
| | |
| Alenka | Дата: Вс, 12.04.2009, 15:59 | Сообщение # 7 |
Заглянувшая
Награды: 2
загрузка наград ...
| Пр желании иметь дитя мужского пола : Молитва Александру Свирскому. Молитва: О, священная главо, ангеле земный и человече небесный, преподобне и богоносне отче наш Александре, изрядный угодниче Пресвятыя и Единосущныя Троицы, многия милости живущим во святей обители твоей и всем, с верою и любовию притекающим к тебе, являяй. Испроси нам вся к житию сему временному благопотребная, паче же к вечному спасению нашему нужная. Пособствуй предстательством твоим, угодниче Божий, правителем страны нашея России. И да в мире глубоце пребудет святая православная Церковь Христова. Буди всем нам, чудотворче святый, во всякой скорби и обстоянии скорый помощниче. Наипаче же в час кончины нашея явися нам, заступниче благосердый, да не предани будем на мытарствах воздушных власти злобнаго миродержца, но да сподобимся непреткновеннаго восхода в Царствие Небесное. Ей, отче, молитвенниче наш присный! Не посрами упования нашего, не презри смиренных молений наших, но присно о нас пред Престолом Живоначальныя Троицы предстательствуй, да сподобимся вкупе с тобою и со всеми святыми, аще и недостойны есмы, в селениих райских славити величие, благодать и милость Единаго в Троице Бога, Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.
|
| |
| | |
| ольга | Дата: Вт, 21.04.2009, 21:04 | Сообщение # 8 |
VIP
Награды: 30
загрузка наград ...
| Спасибо!
|
| |
| | |
| Катюшка | Дата: Ср, 29.04.2009, 08:56 | Сообщение # 9 |
Решила тут поселиться
Награды: 20
загрузка наград ...
| Для тех, кто уже забеременел: Тело растит плод силой Господнего Блага, и я прошу Господа не отменить чудо рождения нового и дать мне силы выносить до срока чадо мое желанное. Пусть укроет Господь его от неблагих влияний и не даст мне опасных путей, чтобы не помешать правильному распределению сил жизненных и развитие не будет искажено и нарушено, ибо Господа рука поможет мне и в нужный срок явит в мир того, кто под сердцем моим. Аминь.
|
| |
| | |
| Светлана | Дата: Пт, 19.06.2009, 22:13 | Сообщение # 10 |
Решила тут поселиться
Награды: 13
загрузка наград ...
| Напишите, кто знает "Отче наш".
|
| |
| | |
| yuliya301078 | Дата: Пт, 19.06.2009, 22:17 | Сообщение # 11 |
Прописана здесь
загрузка наград ...
| Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, Да приидет Царствие Твое, Да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; И остави нам долги наша, яко же и мы оставляем должником нашим; И не введи нас во искушение, но избави нас от лукавого. Яко Твое есть Царство и сила и слава во веки. Аминь.
Сообщение отредактировал yuliya301078 - Пт, 19.06.2009, 22:18 |
| |
| | |
| Светлана | Дата: Сб, 20.06.2009, 14:15 | Сообщение # 12 |
Решила тут поселиться
Награды: 13
загрузка наград ...
| Спасибочки
|
| |
| | |
| Татьянааааа | Дата: Пн, 01.02.2010, 20:03 | Сообщение # 13 |
|
Заглянувшая
Награды: 1
загрузка наград ...
| Девчонки, всем привет! хочу рассказать историю своей беременности!дала 3 обещания Боженьке,одно из них, что если у меня получится забеременеть то я обязательно скажу другим девчонкам,которые хотят малыша, чтобы шли в церковь и молились,как умеете! мы с мужем планировали где-то около года, сдавали анализы, пили витамины ит.д. Когда пришел тот самый момент, когда нужно делать ляльку мы все просчитали и начали действовать! Естесственно, мне надо было , чтобы все получилось с первого раза, но нет,ни с первого и ни со второго....я совсем отчаилась и решила пойти в церковь, проситьБога.,Святых, чтобы подарил мне это счастье-Беремнность! заказала молебны Богородице, Матроне, Николаю Чудотворцу! и ходила я в церковь почти каждый день на протяжении 2-х недель,просила Боженьку о ребеночке! читала все молитвы, которые даруют ребенка!Все ближе подходил день, когда я узнаю, беременна или начнутся очередные месячные,а никаких признаков Б вообще не было! и в один прекрасный вечер перед сном я говорю: "Боженька, если я уже беременна, дай мне знак, пусть мне приснится наш малыш", и в эту ночь мне снится маленький мальчик, хорошенький, я держу его на руках и кормлю его грудью.Я подумала-это ЗНАК! Утром я встала, сделала тест и о, чудо-две заветные полосочки,я не поверила в секунду оделась и побежала за вторым тестом, купила 4 шт и они все полосатые, а до мес еще 3 дня, я прямо разревелась! Теперь я прошу у Бога, о здоровье малыша! Всем желаю долгожданных детишек!!
|
| |
| | |
| irinarikhter | Дата: Вт, 02.02.2010, 11:49 | Сообщение # 14 |
VIP
загрузка наград ...
| Спасибо большое,а у нас пока ничего не получается,также прошу каждый день но безответно, а так сильно хочется малыша((
|
| |
| | |
| Лялька | Дата: Вт, 02.02.2010, 23:05 | Сообщение # 15 |
Решила тут поселиться
Награды: 14
загрузка наград ...
| Татьянааааа, история просто чудестная!!! Я очень за тебя рада!!! Поздравляю!Quote (Татьянааааа) и они все полосатые
|
| |
| |
|
|
|